ADIYAMAN / KAHTA - Yelkovan İlkokulu

Mrt

Birlikte başarmanın ne demek olduğunu gösteren 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanımızı savunan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale'yi destan kılan milletimizin tüm zaferleri kutlu olsun.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi anma programı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Bilgilendirme aşamasında  öğrencilerimize önce deprem konusuyla ilgili video izletildi. Ardından öğrencilerimizin öğrendiklerini uygulamalarını sağlamak amacıyla da tatbikat  yapıldı.

Tatbikatta “çök,kapan,tutun” “hayat üçgeni oluşturma” gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Doğru olarak bilinen yanlışlar üzerinde duruldu. Sonra da “Okul Tahliye Planı”doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Mrt

Sosyal etkinlikler kapsamında okulumuz öğrencileri ile Kahta Kültür Merkezinde film etkinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 2.Dönem veli toplantımız yoğun katılımla gerçekleştirildi. Velilerimize teşekkür ederiz.

Anahtar kelimelerle hikaye anlatma yarışmasının 1. leri :

2. sınıftan Elif ÖZÇELEBİ

3. sınıftan Gamze EROĞLU

4. sınıftan Damla Mina

Kahta Gençlik Merkezinin okulumuza ziyaretinden kareler...